Regionaal

Hoe wordt de prijs berekend

Bij Taxi Radi wordt er in overleg op rekening betaald. De normale betaalwijze is op contante basis. Het verschil tussen de meterprijs en prijs op afspraak varieert van 25% voor de kortere afstanden 0 tot 25km. Voor de langere afstanden vanaf 100km verschilt deze prijs tot 75% van de meterprijs.

Om de prijs van een taxirit te berekenen, gebruikt Taxi Radi een (geijkte) taximeter. Deze meter rekent exact uit wat de gereden afstand is en de daarbij behorende ritprijs. Bij Taxi Radi volgen wij de landelijke afgesproken maximum tarieven, deze zijn als volgd:

# Autovervoer Busvervoer
Opstaptarief
Kilometertarief
Prijs per minuut
Wachttijd
€ 3,03 ,-
€ 2,22 ,-
€ 0,37 ,-
€ 41,55 ,-
€ 6,13 ,-
€ 2,79 ,-
€ 0,42 ,-
€ 41,55 ,-

Taxi Radi hanteert voor langere afstanden aantrekkelijke prijzen, deze prijzen gelden alleen voor minimaal een dag van te voren gereserveerde ritten. Last minute ritten vallen altijd hoger uit. Hieronder vindt u een aantal regelmatig voorkomende bestemmingen. Staat uw bestemming er niet tussen, neem dan contact met ons op voor een scherpe prijsopgave. De onderstaande prijzen zijn richtprijzen, in overleg wordt de definitieve prijs bepaald aan de hand van uw exacte bestemming en tijdstip. Dit betekent dat de prijs iets lager of hoger valt. De onderstaande tarieven zijn de dag tarieven. De nacht tarieven verschillen circa 25% van de dag tarief. Bel voor een scherpe, aantrekkelijke en definitieve afspraak prijs.

Vaste tarieven

Roosendaal - Amsterdam

€ 130,-

Roosendaal - Antwerpen

€ 100,-

Roosendaal - Bergen op Zoom

€ 35,-

Roosendaal - Breda

€ 50,-

Roosendaal - Brussel

€ 130,-

Roosendaal - Eindhoven

€ 120,-

Roosendaal - Etten-Leur

€ 35,-

Roosendaal - Goes

€ 100,-

Roosendaal - Oudenbosch

€ 25,-

Roosendaal - Oud Gastel

Roosendaal - Rucphen

Roosendaal - Wouw

€ 20,-

Roosendaal - Rotterdam

Roosendaal - Tilburg

€ 100,-